Sfeervol en smaakvol genieten

Sfeerimpressie om een beter beeld te krijgen van onze kwaliteiten

Gezellig eten en drinken in Nijmegen

’t Sfeerhuys Nijmegen biedt tal van mogelijkheden om te komen genieten van ons eten. Wij zorgen er altijd voor dat onze service bij jouw wensen aansluit.

Wij verzorgen diners aan tafel, walking diners, buffetten of andere vormen. Deze verschillende mogelijkheden kunnen bijvoorbeeld met meerdere kleinere gerechtjes, zoals een amuses diner. Of geheel van onze Big Green Egg, in BBQ stijl. Scrol naar beneden en krijg een beter beeld van onze kwaliteiten omtrent de verschillende vormen in ’t Sfeerhuys. 

Diner aan tafel

Diner aan tafel in ’t Sfeerhuys is een vorm van dineren voor zowel kleine als grotere groepen. Hierbij serveren wij  onze creaties in verschillende gangen op opgemaakte borden of als shared dining, waarbij we verschillende gerechtjes op tafel zetten waarmee je zelf je bord kunt vullen. De gerechten die wij serveren hangen af van uw voorkeur. Zo hebben wij elk seizoen verschillende menu’s  voor uw samengesteld waarin u uw voorkeuren kan uitspreken. Hieronder zijn een aantal sfeerbeelden te vinden, zodat u een beeld kan vormen van hoe onze diners aan tafel er uit kunnen zien. 

Walking dinner

Walking Dinner in ’t Sfeerhuys is een dynamische vorm van dineren voor kleine als grote groepen. De opgemaakte gerechtjes worden per gang uitgeserveerd. Hoeveel gangen of welk stijl is helemaal aan u. Zo hebben wij elk seizoen verschillende menu’s of kunt u kiezen voor allemaal gerechtjes van de BBQ, of juist meerdere gangen amuses. Hieronder zijn een aantal sfeerbeelden te vinden, zodat u een beeld kan vormen van hoe onze walking dinners er uit kunnen zien. Voor een vereenvoudigde walking dinner kunt u een kijkje nemen bij ons easy dinner.

Easy dinner

Easy diner valt onder ons concept van walking dinners, dit zijn gezellige diners in een ongedwongen borrelsfeer waarbij we smaakvolle ingrediënten op mooi opgemaakte bordjes uitserveren. Bij de easy dinners, zullen deze grechtjes voornamelijk eenvoudig zijn. Denk hierbij aan een soepje, wrapje pulled pork, saté, een quiche en nog meer. Voor zowel vlees, vis als vega zijn er meerdere mogelijkheden, waaruit u 1 of meerdere gangen kunt kiezen. Hieronder zijn een aantal sfeerbeelden te vinden, zodat u een beeld kan vormen van hoe deze easy diners eruit kunnen zien. 

BBQ

Onze Big Green Egg komt vaak terug in veel van onze gerechten, daarom is BBQ ook een groot onderdeel van onze sfeerimpressie. BBQ’en in ’t Sfeerhuys is een vorm van dineren voor kleine als grote groepen. De opgemaakte gerechtjes kunnen per gang worden uitgeserveerd, er kan een BBQ buffet worden gemaakt of  er kan gebruik worden gemaakt van de BBQ in een shared dining vorm. Denk hierbij aan planken vol met vlees, vis en vega producten van de BBQ die u samen kunt delen. Ook kunt u er een ‘avondje BBQ’ van maken met meerdere kleinere gerechtjes van de BBQ, die een gehele avond of middag vullen. 

Over ons

Een restaurant, terras en feestlocatie in hartje Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad.

Naast de Witte Molen en de kinderboerderij aan het Florapark ligt het Sfeerhuys. Een heerlijke plek om te eten en te feesten. Én een unieke plaats om te trouwen.

Contact

't Sfeerhuys bij de Looijmolen
Looimolenweg 15
6542 JN Nijmegen
Tel: 024 – 379 06 76

Mail: info@sfeerhuys.nl

Kvk nr.: 64985164
Btw nr.: NL8559.34.384B01

't Sfeerhuys