Sfeervol en smaakvol genieten

Smaakvol bij ’t Sfeerhuys

’t Sfeerhuys biedt tal van mogelijkheden om te komen genieten van ons eten.
Wij zorgen er altijd voor dat onze service bij jouw wensen aansluit. 

Wil je met een gezelschap komen eten dan kan dat op alle dagen van de week, we maken graag een afspraak. 

Ons restaurant is alleen op zondag open. Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom. Het is wel raadzaam om even te reserveren. Omdat we veel groepen aannemen kan het zijn dat ons restaurant ook eens op zondag besloten is.

Eens per maand organiseren we een Proeverijavond, dit is altijd op een donderdag. Je kunt er hieronder meer over lezen.

 

Voor groepen

Groepen

Bij ’t Sfeerhuys kan je iedere dag met verschillende groepen gezellig en onbezorgd samen komen eten. Met onze verschillende ruimtes en ons grote terras verzorgen wij voor iedereen een prettige plek om lekker te kunnen genieten. Onze keuken beschikt over uiteenlopende kwaliteiten om de dag naar jouw wens in te vullen. Je kan bij ons terecht voor een heerlijk en veelzijdig buffet, met volop keuze voor iedereen. Daarnaast verzorgen wij walking dinners; gezellige diners in een ongedwongen borrelsfeer waarbij we smaakvolle ingrediënten op mooi opgemaakte bordjes uitserveren. Uiteraard serveren we ook diner aan tafel, waarbij onze creaties in verschillende gangen worden geserveerd op opgemaakte borden of als shared dining, waarbij we verschillende gerechtjes op tafel zetten waarmee je zelf je bord kunt vullen. Hou je het toch liever dicht bij huis, dan komen we graag naar je toe, wij zijn namelijk ook beschikbaar als cateraar. 

Heerlijk eten op zondag

Zondag

Op zondag is ’t Sfeerhuys de hele dag geopend als restaurant. Voor de vroege vogels openen we om 10 uur onze deuren voor een heerlijk ontbijt, waarbij de vraag ‘’hoe wil je je eitje’’ ongetwijfeld gesteld zal worden. Komt het ontbijt iets te vroeg? Kom dan lekker genieten van onze brunch, de lunch, of onze befaamde high-tea. Ook ben je welkom om onder het genot van een kopje koffie of een lekker drankje onze kleine kaart te ontdekken. Om het weekend goed af te sluiten, serveren we ’s avonds een verrassingdiner, waarbij we er uiteraard voor zorgen dat er voor elk wat wils is. 

Van Kop tot Staart

Nationale Restaurantweek

Van 11 t/m 27 maart wordt weer de Nationale Restaurantweek georganiseerd. Bij meer dan 600 restaurants in heel Nederland kun je genieten van een 3-gangen diner voor € 28,50 en een 3-gangen lunch voor € 25,50.

Ook wij doen dit jaar weer mee en wel op de volgende dagen:
donderdag 21 maart     diner
vrijdag        22 maart      diner
zondag       24 maart      lunch

Van Kop tot Staart

“Want weggooien is zonde.” Dat is ons thema van deze week. We gaan jullie in een mooi menu delen van producten laten proeven die in veel keukens worden weggegooid. Dat is een van de manieren hoe wij in ’t Sfeerhuys omgaan met duurzaamheid. 

Het menu is nog in ontwikkeling maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten, bestaat het voorgerecht uit een diversiteit van bereidingen van de Poulet Noir, een Franse vrije uitloop kip. 

Proef 't Sfeerhuys

21 Maart

Van Kop tot Staart

“Want weggooien is zonde.” Dat is ons thema van deze week. We gaan jullie in een mooi menu delen van producten laten proeven die in veel keukens worden weggegooid. Dat is een van de manieren hoe wij in ’t Sfeerhuys omgaan met duurzaamheid. 

Het menu is nog in ontwikkeling maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten, bestaat het voorgerecht uit een diversiteit van bereidingen van de Poulet Noir, een Franse vrije uitloop kip. 

We ontvangen je tussen 18.30 en 19.00 uur. De prijs is €37,50 per couvert.

 

Proef ’t Sfeerhuys

Eens per maand op donderdagavond.

“Er is van alles mogelijk “, dat zeggen we tegen iedereen die bij ons een feest wil komen geven. En dat is ook zo, alleen is het soms lastig voor te stellen dat een keuken zo breed georiënteerd is. Vandaar dat we het niet alleen willen zeggen, maar ook willen laten proeven.

We presenteren eens per maand een mooi menu met een ander thema.

 

Programma 2019

Het programma is bekend, noteer het vast in je agenda!

17 januari  100% vegetarisch
14 februari  Valentijn
21 maart Van kop tot staart
18 april Italiaanse invloeden
16 mei Asian cuisine
20 juni Mondiale tapas
22 augustus The Big Green Egg
19 september Arabisch
17 oktober Het Bos
21 november Indonesische invloeden
December Pré-kerst

    
         
     
           


Over ons

Een restaurant, terras en feestlocatie in hartje Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad.

Naast de Witte Molen en de kinderboerderij aan het Florapark ligt het Sfeerhuys. Een heerlijke plek om te eten en te feesten. Én een unieke plaats om te trouwen.

Contact

Sfeerhuys de Looijmolen
Looimolenweg 15
6542 JN Nijmegen
Tel: 024 – 379 06 76
Mail: info@sfeerhuys.nl

't Sfeerhuys