Sfeervol en smaakvol genieten

Zaterdag 4 december komt te vervallen!

Gezellig eten en drinken in Nijmegen

’t Sfeerhuys Nijmegen biedt tal van mogelijkheden om te komen genieten van ons eten. Wij zorgen er altijd voor dat onze service bij jouw wensen aansluit.

Wil je met een gezelschap komen eten dan kan dat op alle dagen van de week, we maken graag een afspraak. 

Op zondag is ons restaurant geopend voor iedereen. Je bent van harte welkom voor bijvoorbeeld een broodje, of high tea. De keuken is geopend van 12 tot 18 uur.

Reserveren vooraf is fijn, maar het hoeft niet. Het is wel handig als je zeker wilt zijn van een plekje.

Eens per maand organiseren we een Proeverij avond, dit is altijd op een donderdag. De volgende wordt gepland als er weer meer mogelijk is.

Je kunt er hieronder meer over lezen.

 

Voor groepen

Uit eten met groepen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden tijdens en na corona, neem dan contact met ons op. 

Bij ’t Sfeerhuys kun je iedere dag met verschillende groepen gezellig en onbezorgd samen komen eten. Met onze verschillende ruimtes en ons grote terras verzorgen wij voor iedereen een prettige plek om lekker te kunnen genieten. Onze keuken beschikt over uiteenlopende kwaliteiten om de dag naar jouw wens in te vullen. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk en veelzijdig buffet, met volop keuze voor iedereen. Daarnaast verzorgen wij walking dinners; gezellige diners in een ongedwongen borrelsfeer waarbij we smaakvolle ingrediënten op mooi opgemaakte bordjes uitserveren. Uiteraard serveren we ook diner aan tafel, waarbij onze creaties in verschillende gangen worden geserveerd op opgemaakte borden of als shared dining, waarbij we verschillende gerechtjes op tafel zetten waarmee je zelf je bord kunt vullen. Hou je het toch liever dicht bij huis, dan komen we graag naar je toe, wij zijn namelijk ook beschikbaar als cateraar. 

Heerlijk eten op zondag

Restaurant op zondag

Op zondag is ’t Sfeerhuys overdag geopend als restaurant.  Je kunt gezellig komen genieten van heerlijke broodjes, een 12-uurtje of van onze befaamde high-tea. Ook ben je welkom om onder het genot van een kopje koffie of een lekker drankje onze borrel kaart te ontdekken. Heb je zondag geen zin om te koken? Vraag dan naar onze Daily Special

Proef 't Sfeerhuys

Een gezellige avond genieten!

Terug van weggeweest, de gezellige avonden waar wij jullie kunnen laten proeven waar ’t Sfeerhuys voor staat. Genieten van heerlijke gerechten, geserveerd met goede wijnen in een mooie ambiance.

 

Op zondag 21 november hebben we een fantastische Proef ’t Sfeerhuys middag mogen verzorgen. Iedereen heeft ontzettend genoten.

De volgende middag/avond gaan we plannen als er weer wat meer mogelijk is.

Prijs:  € 39,00

Over ons

Een restaurant, terras en feestlocatie in hartje Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad.

Naast de Witte Molen en de kinderboerderij aan het Florapark ligt het Sfeerhuys. Een heerlijke plek om te eten en te feesten. Én een unieke plaats om te trouwen.

Contact

Sfeerhuys de Looijmolen
Looimolenweg 15
6542 JN Nijmegen
Tel: 024 – 379 06 76

Mail: info@sfeerhuys.nl

Kvk nr.: 64985164
Btw nr.: NL8559.34.384B01

't Sfeerhuys