Sfeervol en smaakvol genieten

Gezellig eten en drinken in Nijmegen

’t Sfeerhuys Nijmegen biedt tal van mogelijkheden om te komen genieten van ons eten. Wij zorgen er altijd voor dat onze service bij jouw wensen aansluit.

Wil je met een gezelschap komen eten dan kan dat op alle dagen van de week, we maken graag een afspraak. 

Op zondag is ons restaurant geopend voor iedereen. Je bent van harte welkom voor bijvoorbeeld een broodje, of high tea. De keuken is geopend van 12 tot 18 uur.

Reserveren vooraf is fijn, maar het hoeft niet. Het is wel handig als je zeker wilt zijn van een plekje.

Eens per maand organiseren we een Proeverij avond, dit is altijd op een donderdag. Je kunt er hieronder meer over lezen.

 

Proef 't Sfeerhuys

Een gezellige avond genieten!

Proef ’t Sfeerhuys 17 november 2022
Het was een groot succes en Thomas heeft het allemaal mooi vastgelegd.

Donderdag 16 februari

De eerste Proef ’t Sfeerhuys van 2023.

Menu

Tartaar van biet
doperwten, pecannoten, framboos

Wildbouillon

Hertfilet
truffelgratin, knol, spruiten, ui, 

Redvelvet
Lava cake, witte chocolade, karamel, rood fruit

Bij het vegetarische menu vervangen we de bouillon voor pastinaaksoep en het hert voor Gebrande bloemkool

Prijs € 42,50

Geef bij het reserveren even aan als je vegetarisch wilt eten of als er iets anders is waar we rekening mee moeten houden.

De volgende data zijn:

Donderdag 23 maart
Donderdag 20 april

Je kunt al reserveren.

Voor groepen

Uit eten met groepen

Bij ’t Sfeerhuys kun je iedere dag met verschillende groepen gezellig en onbezorgd samen komen eten. Met onze verschillende ruimtes en ons grote terras verzorgen wij voor iedereen een prettige plek om lekker te kunnen genieten. Onze keuken beschikt over uiteenlopende kwaliteiten om de dag naar jouw wens in te vullen. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk en veelzijdig buffet, met volop keuze voor iedereen. Daarnaast verzorgen wij walking dinners; gezellige diners in een ongedwongen borrelsfeer waarbij we smaakvolle ingrediënten op mooi opgemaakte bordjes uitserveren. Uiteraard serveren we ook diner aan tafel, waarbij onze creaties in verschillende gangen worden geserveerd op opgemaakte borden of als shared dining, waarbij we verschillende gerechtjes op tafel zetten waarmee je zelf je bord kunt vullen. Hou je het toch liever dicht bij huis, dan komen we graag naar je toe, wij zijn namelijk ook beschikbaar als cateraar. 

Heerlijk eten op zondag

Restaurant op zondag

Op zondag is ’t Sfeerhuys overdag geopend als restaurant.  Je kunt gezellig komen genieten van heerlijke broodjes, of van onze befaamde high-tea. Ook ben je welkom om onder het genot van een kopje koffie of een lekker drankje onze borrel kaart te ontdekken. Heb je zondag geen zin om te koken? Vraag dan naar onze Sunday Specials

Over ons

Een restaurant, terras en feestlocatie in hartje Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad.

Naast de Witte Molen en de kinderboerderij aan het Florapark ligt het Sfeerhuys. Een heerlijke plek om te eten en te feesten. Én een unieke plaats om te trouwen.

Contact

Sfeerhuys de Looijmolen
Looimolenweg 15
6542 JN Nijmegen
Tel: 024 – 379 06 76

Mail: info@sfeerhuys.nl

Kvk nr.: 64985164
Btw nr.: NL8559.34.384B01

't Sfeerhuys