Sfeervol en smaakvol genieten

Het mag weer bij ons!

Gezellig eten en drinken in Nijmegen

’t Sfeerhuys Nijmegen biedt tal van mogelijkheden om te komen genieten van ons eten. Wij zorgen er altijd voor dat onze service bij jouw wensen aansluit.

Wil je met een gezelschap komen eten dan kan dat op alle dagen van de week, we maken graag een afspraak. Het kan alweer op ons terras.

“Sfeer in het park” Ons terras weer geopend. Op zondag ben je van harte welkom. De keuken is geopend van 12 tot 18 uur.

Reserveren vooraf hoeft niet, maar het kan wel als je zeker wilt zijn van een plekje.

Eens per maand organiseren we een Proeverij avond, dit is altijd op een donderdag. Je kunt er hieronder meer over lezen.

 

Sfeer in het Park

Genieten op ons terras of op een kleedje in het park

We halen binnen naar buiten

Er is in deze tijd geen plek te bedenken waar je beter kunt genieten dan in de buitenlucht. Heerlijk in het park, overdekt, beschut met goed eten en lekkere drankjes.

Op ons terras hebben we volop plek voor grote en kleinere gezelschappen te ontvangen. Dat kan natuurlijk iedere dag van de week en natuurlijk zijn we op zondag vanaf 12.00 uur geopend voor iedereen.

Zondag familiedag 

Genieten voor het hele gezin. Voor ieder moment van de dag serveren we een heerlijke plank, zoals een 12-uurtje, high-tea- of borrelplank. En natuurlijk eind van de dag weer de “Daily Special”.

Keuken is geopend van 12.00 tot 18.00 uur  

Reserveren vooraf is verplicht, maar kan ook aan de deur. Dus kom gewoon gezellig aan, maar wil je zeker zijn van een plekje, bel dan even of reserveer online.

Op ons reserveringssysteem zie je ook meteen of er nog plek is.

Voor groepen

Uit eten met groepen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden tijdens en na corona, neem dan contact met ons op. 

Bij ’t Sfeerhuys kun je iedere dag met verschillende groepen gezellig en onbezorgd samen komen eten. Met onze verschillende ruimtes en ons grote terras verzorgen wij voor iedereen een prettige plek om lekker te kunnen genieten. Onze keuken beschikt over uiteenlopende kwaliteiten om de dag naar jouw wens in te vullen. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk en veelzijdig buffet, met volop keuze voor iedereen. Daarnaast verzorgen wij walking dinners; gezellige diners in een ongedwongen borrelsfeer waarbij we smaakvolle ingrediënten op mooi opgemaakte bordjes uitserveren. Uiteraard serveren we ook diner aan tafel, waarbij onze creaties in verschillende gangen worden geserveerd op opgemaakte borden of als shared dining, waarbij we verschillende gerechtjes op tafel zetten waarmee je zelf je bord kunt vullen. Hou je het toch liever dicht bij huis, dan komen we graag naar je toe, wij zijn namelijk ook beschikbaar als cateraar. 

Heerlijk eten op zondag

Restaurant op zondag

Op zondag is ’t Sfeerhuys overdag geopend als restaurant. Voorlopig even geen ontbijt, maar wellig komt dat weer. Je kunt heerlijk komen genieten van heerlijke broodjes, een 12-uurtje of van onze befaamde high-tea. Ook ben je welkom om onder het genot van een kopje koffie of een lekker drankje onze borrel kaart te ontdekken. Heb je zondag geen zin om te koken? Vraag dan naar onze Daily Special

Over ons

Een restaurant, terras en feestlocatie in hartje Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad.

Naast de Witte Molen en de kinderboerderij aan het Florapark ligt het Sfeerhuys. Een heerlijke plek om te eten en te feesten. Én een unieke plaats om te trouwen.

Contact

Sfeerhuys de Looijmolen
Looimolenweg 15
6542 JN Nijmegen
Tel: 024 – 379 06 76
Mail: info@sfeerhuys.nl

't Sfeerhuys