Sfeervol en smaakvol genieten

Smaakvol uit eten in Nijmegen

’t Sfeerhuys Nijmegen biedt tal van mogelijkheden om te komen genieten van ons eten. Wij zorgen er altijd voor dat onze service bij jouw wensen aansluit.

Wil je met een gezelschap komen eten dan kan dat op alle dagen van de week, we maken graag een afspraak.

Ons restaurant is alleen op zondag overdag geopend. Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom. Het is wel raadzaam om even te reserveren. Omdat we veel groepen aannemen kan het zijn dat ons restaurant ook eens op zondag besloten is.

Eens per maand organiseren we een Proeverij avond, dit is altijd op een donderdag. Je kunt er hieronder meer over lezen.

 

Voor groepen

Uit eten met groepen

Bij ’t Sfeerhuys kan je iedere dag met verschillende groepen gezellig en onbezorgd samen komen eten. Met onze verschillende ruimtes en ons grote terras verzorgen wij voor iedereen een prettige plek om lekker te kunnen genieten. Onze keuken beschikt over uiteenlopende kwaliteiten om de dag naar jouw wens in te vullen. Je kan bij ons terecht voor een heerlijk en veelzijdig buffet, met volop keuze voor iedereen. Daarnaast verzorgen wij walking dinners; gezellige diners in een ongedwongen borrelsfeer waarbij we smaakvolle ingrediënten op mooi opgemaakte bordjes uitserveren. Uiteraard serveren we ook diner aan tafel, waarbij onze creaties in verschillende gangen worden geserveerd op opgemaakte borden of als shared dining, waarbij we verschillende gerechtjes op tafel zetten waarmee je zelf je bord kunt vullen. Hou je het toch liever dicht bij huis, dan komen we graag naar je toe, wij zijn namelijk ook beschikbaar als cateraar. 

Heerlijk eten op zondag

Restaurant op zondag

Op zondag is ’t Sfeerhuys overdag geopend als restaurant. Voor de vroege vogels openen we om 10 uur onze deuren voor een heerlijk ontbijt, waarbij de vraag ‘’hoe wil je je eitje’’ ongetwijfeld gesteld zal worden. Komt het ontbijt iets te vroeg? Kom dan lekker genieten van onze brunch, de lunch, of onze befaamde high-tea. Ook ben je welkom om onder het genot van een kopje koffie of een lekker drankje onze kleine kaart te ontdekken. Heb je zondag geen zin om te koken? Vraag dan naar onze plat du jour

Proef 't Sfeerhuys

Proef ’t Sfeerhuys

Eens per maand op donderdagavond.

“Er is van alles mogelijk “, dat zeggen we tegen iedereen die bij ons een feest wil komen geven. En dat is ook zo, alleen is het soms lastig voor te stellen dat een keuken zo breed georiënteerd is. Vandaar dat we het niet alleen willen zeggen, maar ook willen laten proeven.

We presenteren eens per maand een mooi menu met een ander thema.

 

Programma 2020

Het programma voor het  eerste deel van het jaar is bekend, noteer het vast in je agenda! 

16 januari  Wild
20 februari  Braziliaans carnaval
19 maart Niets is wat het lijkt
16 april Parijse bistro
14 mei Dutch cuisine
18 juni Mondiale tapas

    
         
     
           


14 mei

“Dutch cuisine” 

Koken volgens de Dutch cuisine criteria is oprecht koken: eten om trots op te zijn
Met veel groenten, plantaardige eiwitten en seizoensgebonden producten, zijn Dutch cuisine gerechten goed voor mens, dier en natuur.

We ontvangen je tussen 18.30 en 19.00 uur. De prijs is €37,50 per couvert.

 

Het menu

       

Hier wordt momenteel aan gewerkt.

Over ons

Een restaurant, terras en feestlocatie in hartje Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad.

Naast de Witte Molen en de kinderboerderij aan het Florapark ligt het Sfeerhuys. Een heerlijke plek om te eten en te feesten. Én een unieke plaats om te trouwen.

Contact

Sfeerhuys de Looijmolen
Looimolenweg 15
6542 JN Nijmegen
Tel: 024 – 379 06 76
Mail: info@sfeerhuys.nl

't Sfeerhuys