Sfeervol en smaakvol genieten

Gezellig eten en drinken in Nijmegen

’t Sfeerhuys Nijmegen biedt tal van mogelijkheden om te komen genieten van ons eten. Wij zorgen er altijd voor dat onze service bij jouw wensen aansluit.

Wil je met een gezelschap komen eten dan kan dat op alle dagen van de week, we maken graag een afspraak.

“Sfeer in het park” Deze zomer hebben we iedere vrijdag, zaterdag en zondag ons terras open om heerlijk te borrelen en te eten. 

Reserveren is fijn, maar je kunt ook zo aan komen waaien. Op ons terras hebben we plaats voor 70 gasten (50 overdekt). Binnen is het beperkt. De eerste reserveringen hebben recht op een plekje binnen bij minder weer.

Omdat we ook groepen aannemen kan het zijn dat ons restaurant eens op vrijdag, zaterdag of zondag besloten is.

Eens per maand organiseren we een Proeverij avond, dit is altijd op een donderdag. Je kunt er hieronder meer over lezen.

 

Sfeer in het Park

Genieten op ons terras of op een kleedje in het park
Reserveren is fijn maar je kunt ook zo komen aanwaaien.

Op ons terras hebben we plek voor 70 gasten (50 overdekt). Binnen is het beperkt. De eerste reserveringen hebben recht op een plekje binnen bij minder weer.

VrijdagMiddagBorrel 

Het weekend begint met een gezellige borrel met lekkere hapjes. We hebben onze drank en hapjes kaart hier op afgestemd. Je hoeft niet thuis te eten want onze keuken maakt iedere week een “Daily Special”

van 14.00 tot 22.00 uur

Zaterdag BBQ-day 

Ook op zaterdag ben je van harte welkom voor een drankje en hapje van onze kleine kaart of je kiest een van onze BBQ-gerechten. De Big Green Egg zal midden op het terras zijn werk doen. Komen jullie ook genieten van de BBQ-kunsten van Erik, onze chef? 

van 12.00 tot 22.00 uur,  BBQ vanaf 17.00 uur

Zondag familiedag 

Genieten voor het hele gezin. Voor ieder moment van de dag serveren we een heerlijke plank, zoals een 12-uurtje, high-tea- of borrelplank. En natuurlijk eind van de dag weer de “Daily Special”.

van 10.00 tot 19.00 uur  

Voor groepen

Uit eten met groepen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden tijdens corona, neem dan contact met ons op. 

Bij ’t Sfeerhuys kun je iedere dag met verschillende groepen gezellig en onbezorgd samen komen eten. Met onze verschillende ruimtes en ons grote terras verzorgen wij voor iedereen een prettige plek om lekker te kunnen genieten. Onze keuken beschikt over uiteenlopende kwaliteiten om de dag naar jouw wens in te vullen. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk en veelzijdig buffet, met volop keuze voor iedereen. Daarnaast verzorgen wij walking dinners; gezellige diners in een ongedwongen borrelsfeer waarbij we smaakvolle ingrediënten op mooi opgemaakte bordjes uitserveren. Uiteraard serveren we ook diner aan tafel, waarbij onze creaties in verschillende gangen worden geserveerd op opgemaakte borden of als shared dining, waarbij we verschillende gerechtjes op tafel zetten waarmee je zelf je bord kunt vullen. Hou je het toch liever dicht bij huis, dan komen we graag naar je toe, wij zijn namelijk ook beschikbaar als cateraar. 

Heerlijk eten op zondag

Restaurant op zondag

Op zondag is ’t Sfeerhuys overdag geopend als restaurant. Voor de vroege vogels openen we om 10 uur onze deuren voor een heerlijk ontbijt, waarbij de vraag ‘’hoe wil je je eitje’’ ongetwijfeld gesteld zal worden. Komt het ontbijt iets te vroeg? Kom dan lekker genieten van onze brunch, de lunch, of onze befaamde high-tea. Ook ben je welkom om onder het genot van een kopje koffie of een lekker drankje onze kleine kaart te ontdekken. Heb je zondag geen zin om te koken? Vraag dan naar onze Daily Special

In verband met de corona, zullen we onze kaart iets aanpassen zodat het ook geschikt is voor een vol terras. 

Proef 't Sfeerhuys

Proef ’t Sfeerhuys

Eens per maand op donderdagavond.

“Er is van alles mogelijk “, dat zeggen we tegen iedereen die bij ons een feest wil komen geven. En dat is ook zo, alleen is het soms lastig voor te stellen dat een keuken zo breed georiënteerd is. Vandaar dat we het niet alleen willen zeggen, maar ook willen laten proeven.

We presenteren eens per maand een mooi menu met een ander thema.
De kosten per couvert zijn € 37,50.

 

20 augustus

“Big Green Egg” 

Heerlijk 4 gangen eten van de BBQ waarbij je ter plekke kunt zien hoe onze keukenbrigade het vuur beheerst en de meest heerlijke gerechten bereidt van de “Big Green Egg”.

Een beleving die je niet wilt missen.

Het menu

Huisgerookte Plank
Zalm – kipfilet – buikspek – (grill)worst – groenten – brood – gerookte boter

Bisque
Op de barbecue bereide bisque van langoustines
Garnituur van gegrilde vis en schaaldieren
Focacciastengels met gerookte knoflook

Flat iron steak
Gegrilde biefstuk van sukade  met
gegrilde groenten – hasselback aardappel – jus van gepofte kerstomaat

Na
Gegrilde perzik – parfait van passievrucht – popcorn van de barbecue – compôte van rabarber en mango – crumble van geroosterde pompoenpitten

 

Over ons

Een restaurant, terras en feestlocatie in hartje Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad.

Naast de Witte Molen en de kinderboerderij aan het Florapark ligt het Sfeerhuys. Een heerlijke plek om te eten en te feesten. Én een unieke plaats om te trouwen.

Contact

Sfeerhuys de Looijmolen
Looimolenweg 15
6542 JN Nijmegen
Tel: 024 – 379 06 76
Mail: info@sfeerhuys.nl

't Sfeerhuys