Spetterende feesten

’t Sfeerhuys is dé plek voor een sfeervol feest

Onze twee verschillende ruimtes en het grote terras bieden voor feesten in allerlei soorten en maten de perfecte omgeving.
Naast particulieren zijn ook zakelijke partijen uiteraard van harte welkom.
De een viert feest met een gezellige borrel of BBQ, de ander danst tot in de kleine uurtjes. Bij ’t Sfeerhuys kan het allemaal. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.

Volledig verzorgd!

Overdag heerlijk genieten

Overdag openen wij graag onze deuren voor een gezellige brunch, borrel of een high tea. Tijdens onze geheel verzorgde borrels zal de bediening rondlopen om onze gasten van drankjes en borrelhapjes uit eigen keuken te voorzien. Daarnaast biedt de middag een uitgelezen mogelijkheid om te genieten van onze heerlijke vers bereide high tea, die we graag verzorgen voor grote groepen.

Zoet en hartig

Heerlijk samen eten

Bij ’t Sfeerhuys kun je iedere dag met verschillende groepen gezellig en onbezorgd samen komen eten. Met onze verschillende ruimtes en ons grote terras verzorgen wij voor iedereen een prettige plek om lekker te kunnen genieten. Onze keuken beschikt over uiteenlopende kwaliteiten om de dag naar jouw wens in te vullen. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk en veelzijdig buffet, met volop keuze voor iedereen. Daarnaast verzorgen wij walking dinners; gezellige diners in een ongedwongen borrelsfeer waarbij we smaakvolle ingrediënten op mooi opgemaakte bordjes uitserveren. Uiteraard serveren we ook diner aan tafel, waarbij onze creaties in verschillende gangen worden geserveerd op opgemaakte borden of als shared dining, waarbij we verschillende gerechtjes op tafel zetten waarmee je zelf je bord kunt vullen. Hou je het toch liever dicht bij huis, dan komen we graag naar je toe, wij zijn namelijk ook beschikbaar als cateraar. 

Tot in de late uurtjes...

Dansen en feesten

De verschillende ruimtes van ’t Sfeerhuys bieden de mogelijkheid tot een prachtig avondfeest. We maken graag ruimte om met de voetjes van de vloer te kunnen gaan, daarnaast blijft er genoeg plek over om gezellig te borrelen en te kletsen. Dj’s en bandjes zijn uiteraard ook van harte welkom. Ben je geïnteresseerd? Maak gerust een afspraak met Dennis of Joris om de opties te bespreken. 

Over ons

Een restaurant, terras en feestlocatie in hartje Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad.

Naast de Witte Molen en de kinderboerderij aan het Florapark ligt het Sfeerhuys. Een heerlijke plek om te eten en te feesten. Én een unieke plaats om te trouwen.

Contact

't Sfeerhuys bij de Looijmolen
Looimolenweg 15
6542 JN Nijmegen
Tel: 024 – 379 06 76

Mail: info@sfeerhuys.nl

Kvk nr.: 64985164
Btw nr.: NL8559.34.384B01

't Sfeerhuys