De mooiste dag van je leven!

Trouwen bij ’t Sfeerhuys

Vier de mooiste dag van je leven bij ’t Sfeerhuys en geniet samen van dit bijzondere moment!

’t Sfeerhuys Nijmegen is als officiële trouwlocatie een ideale plek om de trouwdag van het begin tot het eind te beleven. We laten de verschillende dagdelen naadloos in elkaar overlopen zodat jullie op een ontspannen manier kunnen genieten. Alle ingrediënten zijn bij ons aanwezig om jullie trouwdag tot een zeer intieme en onvergetelijke ervaring te maken. Interesse in een prachtige trouwdag bij ons in ’t Sfeerhuys? We nodigen jullie van harte uit om jullie dag samen te bespreken.

Binnen of buiten?

De ceremonie

Bij ons is het mogelijk elkaar in een zeer intieme ambiance het ja-woord te geven. We rollen onze rode loper uit en creëren een prachtige plek om deze belangrijke gebeurtenis mee te maken. Mocht het zonnig zijn dan biedt het mooie florapark, grenzend aan ’t Sfeerhuys, een zeer goede plek om buiten te trouwen. Na de ceremonie staat onze bediening jullie op te wachten met een heerlijk glas champagne om te proosten op de liefde.

Ze zijn getrouwd

De borrel

Ze zijn getrouwd! Tijd om te toosten, de taart aan te snijden en gezellig te borrelen. Heerlijk buiten op ons terras en in het park als het weer het toelaat. Je kunt hier ook nog mooie foto’s maken met familie en vrienden. Kortom, een heerlijke relaxte middag. 

Samen gezellig eten

Heerlijk samen eten

Na de ceremonie kun je bij ons ook genieten van een smaakvol diner. We zullen de tafel feestelijk indekken en jullie en jullie gasten heerlijk in de watten leggen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een walking dinner of één van onze buffetten als een informelere manier van eten beter bij jullie past. Onze bediening zal er persoonlijk voor zorgen dat jullie niks tekort komen.

Feest !

Feest

Een trouwdag hoort natuurlijk afgesloten te worden met een gezellig dansfeest. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We ruimen de spullen van het diner en de ceremonie op en toveren de ruimte om tot een heuse dansvloer. Met lekkere drankjes, huisgemaakte hapjes en de nodige muzikale ondersteuning zorgen we ervoor dat jullie trouwdag een slot krijgt om nooit te vergeten.

Over ons

Een restaurant, terras en feestlocatie in hartje Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad.

Naast de Witte Molen en de kinderboerderij aan het Florapark ligt het Sfeerhuys. Een heerlijke plek om te eten en te feesten. Én een unieke plaats om te trouwen.

Contact

't Sfeerhuys bij de Looijmolen
Looimolenweg 15
6542 JN Nijmegen
Tel: 024 – 379 06 76

Mail: info@sfeerhuys.nl

Kvk nr.: 64985164
Btw nr.: NL8559.34.384B01

't Sfeerhuys